ÖFTK TACKAR FÖR 2022

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR ÖFTK

 

 

ÖFTK:s styrelse och personal tackar er alla för makalöst  tennisår  2022.

ÖFTK har normaliserat det egna tävlingsspelet, vilket är mycket glädjande och något som gör att vi sticker ut lite jämfört med andra klubbar.
Interna tävlingar och serier  har gett massor av spelglädje, spännande match ögonblick och nya  erfarenheter.
Klubbens junior kurser har nått ännu högre  deltagarantal under året. Även vuxenkurserna har ökat, med deltagare och grupper på söndagar. Vi vill i det sammanhanget  rikta ett särskilt  tack till Moa Dahl och Oskar W Berg för coachuppdrag.

Externa tävlingar har varit lyckosamma:  23 st juniorer  har tävlat i klubbreseform under året . Seniorer/veteraner har deltagit i SM samt internationella tävlingar.
Junioren  Adam Svärdfeldt (14år) har slagit sig in i toppen av spelare på juniorsidan, efter goda resultat och mycket god träningsvilja.
Senioren/junior   veteranen    Alexander Sjöberg tog hem ett SM tecken i Mixed dubbel, det första på drygt 10 år.
ÖFTK har för första gången på 15 år, ställt upp med både ett herrlag och ett damlag i den nationella serien.
ÖFTK anordnar 5st tävlingar på hemma plan, samt även knattetävlingar 2st, vilket är nytt rekord.ÖFTK bygger för framtiden. F örra året renoverades husväggen mot fyrvallarondellen. I år  gick klubben i  mål med  ventilationsprojektet.
Nytt system för bana 2 och 3, men också luft för kansli/shop/klubbrum/tränings rum/wc. Allt för att skapa en bra tennismiljö för våra medlemmar och anställda.
ÖFTK har fått klartecken med bygglov för att bygga en tennisbana till (4). Detta för att tillgodose det stora intresse som finns, men även vårda den vi redan har. Arbetet med  att få till finansieringen och bidragsansökningar för densamma är igång.

Inför 2023 kommer ÖFTK med än mera verksamhet till er.  Verksamhet som är möjlig tack vara styrelsens ideella  arbete och våra anställda goda jobb.
Malena i kansliet, lokalvårdaren Tomas, tränaren Oskar som även jobbar i kansliet och i shopen, samt verksamhetsansvarige/tränare Claes.

God Jul och Gott Nytt År till er alla!
ÖFTK